Foredragsholdere

Thomas Mygind
Foredragsholder, TV-vært og meget andet

Få det bedste ud af det meste – trods alt.

I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring, tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.

Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden. De stigende krav om, at både på arbejds- og personlige områder skal vi præstere med med færre ressourcer og opnå bedre resultater.

En forfriskende, seriøst tankevækkende og særdeles inspirerende oplevelse.

Anne-Mette Sohn Jensen
Cand.pæd. i pædagogisk psykologi, underviser, forfatter og foredragsholder

Omsorgstræthed – en særlig form for følelsesmæssig udbrændthed

Oplægget fokuserer på dig som individ og arbejdet med dine kolleger.
Du får viden om risikofaktorer for omsorgstræthed; hvorfor empati ikke er dit bedste arbejdsredskab, og hvorfor compassion er; hvor meget du smittes af og smitter andre med følelser; og hvordan du skelner mellem det, som er vilkår og det, du har mulighed for at ændre på.
Hendes seneste faglige udgivelse er Omsorgstræthed – syv forebyggende principper. 

Katrine Krogsgaard-Jensen
Arbejdsmiljøkonsulent på AUH og mindfulnesslærer fra Dansk Center for Mindfulness

Mindfulness

Evnen til at være nærværende i nu er noget, som flere og flere er optaget af, og som en væsentlig kvalitet i arbejdet med patienter og patientrelaterede opgaver. Mindfulness er en måde at træne bevidst nærvær. Mindfulnesstræning kan bruges til at undgå eller reducere stress i arbejdslivet. Oplægget vil være en blanding af teori og øvelser, som giver dig en konkret oplevelse af, hvad mindfulness er.
Katrine har siden 2010 afhold mindfulnesskurser for ledere og medarbejdere på AUH.